Full-time & part-time

Leerling beveiligingsmonteur

Wat bieden wij

Een goede leerschool om de kneepjes van de beveiligingstechniek in de vingers te krijgen! Als leerling beveiligingsmonteur, of dit nu BBL, BOL, of volledig lerend bij ons is, ga je samen met onze ervaren monteurs op pad. Op zeer uiteenlopende projecten leren we je de ins en outs van de beveiligingstechniek. Bij het installeren van (brand)beveiliging of toegangscontrole-systemen in een kledingwinkel komen andere dingen kijken dan bij een groot distributiecentrum. Samen gaan we kijken waar jouw interesse het meeste naar uit gaat: het type project, maar ook het soort werkzaamheden binnen de beveiligingstechniek. Met interne opleidingen helpen we je om een specialist te worden in jóuw vakgebied.

Kort samengevat

  • Ontwikkel jezelf in de wereld van de beveiligingstechniek.
  • BBL, BOL, een (meeloop)stage, en/of interne opleiding.
  • Een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO.
  • Je krijgt betaald om te leren!
  • Gevarieerde projecten, kom erachter waar jouw passie ligt.
  • Een gezellig team van circa 25 collega's, je komt in een warm bad terecht!
  • Ga jij in 2022 een nieuwe uitdaging aan? Tot snel!

Werksfeer

We zijn een familiebedrijf en dat willen we ook graag uitstralen, iedereen kan en mag elkaar alles vertellen, de sfeer is informeel, en als het gaat om de klant willen we deze graag ontzorgen. Klant tevreden, wij tevreden.
Omdat onderweg zijn of op locatie zijn inherent is aan het monteursvak, komen we graag samen op de diverse (vrijdagmiddag)borrels, jaarlijkse BBQ, team-uitjes en andere bijeenkomsten!

Wat vragen we van jou?

Een relevante opleiding in de techniek, óf interesse om de beveiligingstechniek in te gaan. Als (aankomend) beveiligingsmonteur is het van belang dat je de principes van elektro- en beveiligingstechniek begrijpt (of wil begrijpen) én je jezelf hier verder in wil ontwikkelen. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent, er zin in hebt, en dagelijks nieuwe dingen wil leren (begrijpen). Wij nemen je bij de hand, samen gaan we stappen zetten!

Solliciteren?

Vul hieronder je gegevens in en we zullen je z.s.m. een reactie sturen.

Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: doc, docx, pdf.