BBL, BOL, interne opleiding

Leerling elektromonteur

Wat bieden wij

Een goede leerschool om de kneepjes van de elektrotechniek in de vingers te krijgen! Als leerling elektromonteur, of dit nu BBL, BOL, of volledig lerend bij ons is, ga je samen met onze ervaren monteurs op pad. Op zeer uiteenlopende projecten leren we je de ins en outs van de elektrotechniek. Van het plaatsen van kabelgoot, kabels trekken, tot het afmonteren van voedingen, en het maken van lichtschakelingen. Daarnaast zul je ook je steentje bijdragen aan duurzaamheid, door omvormers van zonnepanelen aan te sluiten, en diverse laadpalen te leren installeren. Kortom, de keuze is reuze, het vak van elektrotechniek is zeer breed!
Samen gaan we kijken waar jouw interesse het meeste naar uit gaat: het type project, maar ook zeker het soort werkzaamheden binnen de elektrotechniek. Liever de 'dikke kabels', of ga je toch liever de wereld van de data en domotica in? Met interne opleidingen helpen we je om een specialist te worden in jóuw vakgebied.

Kort samengevat

  • Ontwikkel jezelf in de wereld van de elektrotechniek.
  • BBL, BOL, een (meeloop)stage, en/of interne opleiding
  • Een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO.
  • Je krijgt betaald om te leren!
  • Gevarieerde projecten, kom erachter waar jouw passie ligt.
  • Een gezellig team van circa 25 collega's, je komt in een warm bad terecht!
  • Ga jij in 2022 een nieuwe uitdaging aan? Tot snel!

Werksfeer

We zijn een familiebedrijf en dat willen we ook graag uitstralen, iedereen mag en kan elkaar alles vertellen, de sfeer is informeel, en als het gaat om de klant willen we deze graag ontzorgen. Klant tevreden, wij tevreden.
Omdat onderweg zijn of op locatie zijn inherent is aan het monteursvak, komen we graag samen op de diverse (vrijdagmiddag)borrels, jaarlijkse BBQ, team-uitjes en andere bijeenkomsten!

Wat vragen we van jou?

Een relevante opleiding in de techniek, óf interesse om de elektrotechniek in te gaan. Als (aankomend) elektromonteur is het van belang dat je de principes van elektrotechniek begrijpt (of wil begrijpen) én je jezelf hier verder in wil ontwikkelen. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent, er zin in hebt, en dagelijks nieuwe dingen wil leren (begrijpen). Wij nemen je bij de hand, samen gaan we stappen zetten!

Solliciteren?

Vul hieronder je gegevens in en we zullen je z.s.m. een reactie sturen.

Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: doc, docx, pdf.